Med inspirasjon fra naturen

Da vi flyttet inn i nytt funkishus, ønsket vi å sette vårt personlige preg på det. Med kjærlighet til naturen har vi innredet og satt en helhetlig fargepalett på den nye boligen.

Vi ønsket at huset skulle fremstå lunt og koselig, og vi ønsket å beholde en del gamle ting, blant annet arvemøbler som har fulgt oss fra tidligere hjem. Vi har brukt duse farger som brunt, beige og ispedd jordfarger med innslag fra naturen , og litt sort.

Jeg lar meg inspirere av naturen og bruker greiner, strå og blomster når jeg dekorerer og innreder.

PRISER

Enkel interiørkonsultasjon 1.750 kr (varighet ca. 1 time)

Enkel hagekonsultasjon 1.750 kr (varighet ca. 1 time)

Priser utover dette kommer an på størrelse på prosjektet og avtales på konsultasjonen.

Lurer du på noe, ta kontakt for en uforpliktende prat!

Forandring med tapet og maling på Eidsvoll

Huset på Eidsvoll som er bygd på slutten av 90- tallet hadde behov for en oppgradering. Kunden tok kontakt med ønske om å få en helhetlig fargepalett i trappegangen nede og oppe, samt kontoret oppe i 2. etasje.

Lavbudsjett på Dal

Dette huset ble pusset opp på lavbudsjett. Kunden har gjort det meste selv, mye av interiøret er bruktfunn, og fliser i boligen er fra en lavpriskjede. Gulldetaljer er gjennomgående og skaper en luksuriøs følelse i boligen.

Enkel førnyelse på Jessheim

Kunden ønsket hjelp til å innrede stuen på nytt. Ny, men mindre sofa, nytt teppe som samler sofa, bord og stol, nye lune gardiner, noen nye småmøbler, gjorde stuen «ny»!

 

Jeg er superheldig og har fått veldig god hjelp av Vivi til å se farger, helhet og materialvalg i mitt store, gamle (nykjøpte) hus; en villa fra 1925. Det er mye å tenke på når hele huset skal oppgraderes, så at Vivi kunne foreslå ulike løsninger og sette sammen fargeforslag ble redningen. I tillegg er hun veldig flink til å følge opp i etterkant. Jeg anbefaler Vivi til alle som trenger gode innspill og trygghet på at det blir bra. For det blir faktisk skikkelig bra!

Tone Cicilie

Renovering av leilighet på Jessheim

I dette prosjektet ble jeg involvert helt fra begynnelsen av. Paret skulle flytte fra et stort hus til denne leiligheten, og ønsket hjelp til en helhetlig fargepalett, møbler og belysning. Vi startet med et konsultasjonsmøte hvor vi snakket om behovene deres, så på ulike løsninger for å finne akkurat det som passet best for disse to.

 Et nydelig stort bilde som de skulle ha med seg, ble utgangspunktet for fargepaletten i leiligheten. Resultatet er blitt lekkert og lyst, med en lun atmosfære! Prikken over i `en er flisene i fiskebeinsmønster på brannmuren Det ble virkelig et smykke i rommet!

Vivi har hjulpet oss fra den dagen vi kjøpte vårt oppussingsprosjekt. Hun tok utgangspunkt i de møblene og maleriene vi ønsket å ha med oss, og satte sammen en helhetlig fargepalett til leiligheten. Hun har også funnet fliser og møbler og bistått med møblering og dekorering. Vivi er utrolig dyktig til å se muligheter og bruke møbler og interiør som har affektsjonsverdi for kunden. Vi har fått en ny og moderne leilighet, samtidig som at de viktigste tingene vår har fått sin plass.

Vivi har også hjulpet oss med innredning på vår nye hytte.

Vi anbefaler Vivi på det sterkeste som interiørkonsulent for store og små oppdrag.

Ingebjørg og Erlend

Vivi er utrolig behagelig å samarbeide med. Vi ønsket en plan for farger når vi skulle pusse opp og hun hadde gode gjennomtenkte forslag, samtidig som hun lyttet til våre ønsker og tanker. Hun delte av sin erfaring når vi hadde spørsmål og hun var genuint interessert i å følge opp resultatet. Vi kan veldig gjerne anbefale Vivi hvis du går med små eller store oppussingsplaner.

Ingunn

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.