Mitt navn er Vivi Olsen og  jeg er oppvokst i gartneriet til familien på Dal. Min oldefar var grunnlegger av Ivar Olsens gartneri, som ble startet på Lilleaker i Oslo i 1902. 

Jeg bestemte meg tidlig for at jeg ikke ville jobbe med blomster, og utdannet meg som ballettpedagog i Frankrike, og på Den Norske Balletthøyskole i Oslo. Jeg drev eget ballettstudio i mange år, og de siste årene i gartneriet. Etter at jeg mistet min pappa, og gartneriet ble lagt ned, var det tid for forandringer.Da bestemte jeg meg for å bli blomsterdekoratør, og nå er jeg også utdannet interiørdesigner. Jeg elsker å jobbe kreativt med blomster og interiør, men jeg måtte gjøre noe annet først. Hele barndommen min var jo fylt med blomster. I mange år fikk jeg brukt kreativiteten min i dansen, nå bruker jeg den i både hage/blomster og interiør.

Jeg er veldig glad i gjenbruk, i stedet for stadig å kjøpe nytt. Gamle ting ligger mitt hjerte nær, og jeg bruker med stor glede det som er arvet eller kjøpt i gjenbruksbutikker eller på Finn.no når jeg innreder eller er på oppdrag. Jeg liker at folk skal omgi seg med ting som forteller en historie fra tidligere tider, skape en personlig stil. En harmonisk blanding av gjenstander og møbler med både ny og gammel historie.Jeg tenker at innredning handler om følelser. Hjemmet skal være en frisone for stress og jag. Det finnes ikke noe rett og galt.

Jeg tenker det er viktig å følge tendenser og ikke bare trender. Jeg er opptatt av hvem du er som kunde, dine behov, og hva som er viktig for deg i det daglige, slik at det blir både estetisk og funksjonelt.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.